Glasbewassing Zutphen
Offerte aanvragen
Of bel 0575 530 722
Brouwer Schoonmaakdiensten

Over schoonmaakbedrijf Brouwer

Schoonmaken is een vak, Brouwer Schoonmaak Zutphen verstaat dit vak als geen ander. Eigenaren Marco en Yvonne Brouwer houden van dit vak en zijn daarom na 17 jaar ervaring vanaf 2004 voor zichzelf begonnen. Dagelijks zijn ze nauw betrokken bij het schoonmaakwerk. Korte lijnen, plezierig contacten, professioneel, betrouwbaar, vakkundig en service gericht. Zo maar een aantal steekwoorden die precies beschrijven wat je van Brouwer Schoonmaakdiensten kunt verwachten.

Daarop kunnen onze opdrachtgevers blind vertrouwen en dat doen ze dan ook: zakelijke en particuliere klanten beamen ons motto van harte. Met ongeveer 10 medewerkers is schoonmaakbedrijf Brouwer in Zutphen inmiddels ook een begrip in Doetinhcem, Zelhem en Brummen.

Uw klus is nooit te groot voor ons omdat wij naast onze eigen vaste krachten ook samenwerken met betrouwbare en kwalitatieve externe partners waardoor we altijd snel en goed kunnen inspelen op onverwachte, incidentele vragen van klanten, zoals bijvoorbeeld bij een bouwoplevering.